Архів статей
Перлова каша з молодим часником
14.01.2015 16:06
Інгредієнти для приготування: Перлова каша з молодим часником
перлова крупа : 1 склянка
маргарин: 2 ст. ложки
цибуля червона: 1 шт.
курячий бульйон: 1 склянка
вода: 2,5 склянки
сіль: 0,5 ч. ложки
чорний мелений перець, зелень молодого часнику та насіння льону: за...
М’ясний хлібець із зеленим горошком
14.01.2015 16:04
Інгредієнти для приготування: М’ясний хлібець із зеленим горошком
м'ясний фарш - 500 г,
яйця - 2 шт.,
часник - 2 зубці,
сушений базилік - 0,5 ч. ложки,
сушений чебрець - 0,5 ч. ложки,
сушений орегано - 0,5 ч. ложки,
зелений горошок (заморожений) - 200 г,
сіль і...
Булочки на мінеральній воді
14.01.2015 16:03
Інгредієнти для приготування: Булочки на мінеральній воді
борошно: 300 г
газована мінеральна вода: 200 г
вершкове масло: 50 г
цукор: 30 г
жовток: 1 шт.
сіль: 1 ч. ложка
сухі дріжджі : 5 г
кунжут та мак для посипання
вершкове масло для змащування форми
Як...
Парова яловичина з морквою і пастернаком
14.01.2015 16:02
Інгредієнти для приготування: Парова яловичина з морквою і пастернаком
яловичина (цілий шматок): 700 г.
морква: 1 шт.
пастернак: 1 шт.
сіль: 1 ст. ложка
вода: 200 мл
хмелі-сунелі: 1 ч. ложка
коріандр мелений: 1 ч. ложка
чорний мелений перець: ½ ч. ложки
Як...
Цибульники з картоплею
14.01.2015 16:01
Інгредієнти для приготування: Цибульники з картоплею
цибуля: 4 шт.
картопля: 3 шт.
яйця: 3 шт.
манна крупа: 2 ст. ложки
чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Цибульники з картоплею
Готуємо так:
1. Цибулю нарізати кубиками, обшпарити окропом,...
Котлети з кабачків і капусти
14.01.2015 16:00
Інгредієнти для приготування: Котлети з кабачків і капусти
капуста (білокачанна) - 1 шт.,
кабачок - 1 шт.,
сіль і чорний мелений перець - за смаком,
цибуля - 4 шт.,
олія - для смаження,
борошно - 3 ст. ложки,
манна крупа - 3 ст. ложки,
яйця - 3 шт.
Як...
Галушки в томатному соусі
14.01.2015 15:59
Інгредієнти для приготування: Галушки в томатному соусі
картопля: 4-5 шт.
морква: 1 шт.
цибуля: 1 шт.
борошно: 2/3 склянки
помідор: 3 шт.
розмарин, лавровий лист, рослинна олія та сіль: за смаком
Як приготувати Галушки в томатному соусі
Готуємо так:
1. Моркву та цибулю...
Буряк з горіхами та чорносливом
14.01.2015 15:57
Інгредієнти для приготування: Буряк з горіхами та чорносливом
буряк варений: 1 шт.
чорнослив: 50 г.
волоські горіхи: 50 г.
часник: 1 зубчик
сіль, перець: за смаком
оцет бальзамічний: 1 ч. ложка
апельсиновий сік: 3 ст. ложки
Як приготувати Буряк з горіхами та...
Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням
14.01.2015 15:56
Інгредієнти для приготування: Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням
борошно - 400-450 г,
сіль - 1,5 ч. ложки,
тепла вода - 0,5 склянки,
мед - 1 ч. ложка,
дріжджі (сухі) - 1,5 ч. ложки,
оливкова олія - 2 ст. ложки,
гарбузове пюре - 3/4 склянки,
гарбузове та кунжутне насіння - за...
Варенуха
14.01.2015 15:55
Інгредієнти для приготування: Варенуха напій із сухофруктів
сухофрукти: 600 г.
вода: 3 л
цукор: 400 г.
мед: 500 г.
лавровий лист: 3 шт.
кориця: 5 г
гвоздика: 5 г
кардамон, мускатний горіх: 5 г.
Як приготувати Варенуха напій із сухофруктів
Готуємо так:
1....
Зображено: 11 - 20 з 25