Архів статей

Перлова каша з молодим часником

14.01.2015 16:06
Інгредієнти для приготування: Перлова каша з молодим часником перлова крупа : 1 склянка маргарин: 2 ст. ложки цибуля червона: 1 шт. курячий бульйон: 1 склянка вода: 2,5 склянки сіль: 0,5 ч. ложки чорний мелений перець, зелень молодого часнику та насіння льону: за...

М’ясний хлібець із зеленим горошком

14.01.2015 16:04
Інгредієнти для приготування: М’ясний хлібець із зеленим горошком м'ясний фарш - 500 г, яйця - 2 шт., часник - 2 зубці, сушений базилік - 0,5 ч. ложки, сушений чебрець - 0,5 ч. ложки, сушений орегано - 0,5 ч. ложки, зелений горошок (заморожений) - 200 г, сіль і...

Булочки на мінеральній воді

14.01.2015 16:03
Інгредієнти для приготування: Булочки на мінеральній воді борошно: 300 г газована мінеральна вода: 200 г вершкове масло: 50 г цукор: 30 г жовток: 1 шт. сіль: 1 ч. ложка сухі дріжджі : 5 г кунжут та мак для посипання вершкове масло для змащування форми Як...

Парова яловичина з морквою і пастернаком

14.01.2015 16:02
Інгредієнти для приготування: Парова яловичина з морквою і пастернаком яловичина (цілий шматок): 700 г. морква: 1 шт. пастернак: 1 шт. сіль: 1 ст. ложка вода: 200 мл хмелі-сунелі: 1 ч. ложка коріандр мелений: 1 ч. ложка чорний мелений перець: ½ ч. ложки Як...

Цибульники з картоплею

14.01.2015 16:01
Інгредієнти для приготування: Цибульники з картоплею цибуля: 4 шт. картопля: 3 шт. яйця: 3 шт. манна крупа: 2 ст. ложки чорний мелений перець та сіль: за смаком Як приготувати Цибульники з картоплею Готуємо так: 1. Цибулю нарізати кубиками, обшпарити окропом,...

Котлети з кабачків і капусти

14.01.2015 16:00
Інгредієнти для приготування: Котлети з кабачків і капусти капуста (білокачанна) - 1 шт., кабачок - 1 шт., сіль і чорний мелений перець - за смаком, цибуля - 4 шт., олія - для смаження, борошно - 3 ст. ложки, манна крупа - 3 ст. ложки, яйця - 3 шт. Як...

Галушки в томатному соусі

14.01.2015 15:59
Інгредієнти для приготування: Галушки в томатному соусі картопля: 4-5 шт. морква: 1 шт. цибуля: 1 шт. борошно: 2/3 склянки помідор: 3 шт. розмарин, лавровий лист, рослинна олія та сіль: за смаком Як приготувати Галушки в томатному соусі Готуємо так: 1. Моркву та цибулю...

Буряк з горіхами та чорносливом

14.01.2015 15:57
Інгредієнти для приготування: Буряк з горіхами та чорносливом буряк варений: 1 шт. чорнослив: 50 г. волоські горіхи: 50 г. часник: 1 зубчик сіль, перець: за смаком оцет бальзамічний: 1 ч. ложка апельсиновий сік: 3 ст. ложки Як приготувати Буряк з горіхами та...

Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням

14.01.2015 15:56
Інгредієнти для приготування: Гарбузовий хліб з гарбузовим насінням борошно - 400-450 г, сіль - 1,5 ч. ложки, тепла вода - 0,5 склянки, мед - 1 ч. ложка, дріжджі (сухі) - 1,5 ч. ложки, оливкова олія - 2 ст. ложки, гарбузове пюре - 3/4 склянки, гарбузове та кунжутне насіння - за...

Варенуха

14.01.2015 15:55
Інгредієнти для приготування: Варенуха напій із сухофруктів сухофрукти: 600 г. вода: 3 л цукор: 400 г. мед: 500 г. лавровий лист: 3 шт. кориця: 5 г гвоздика: 5 г кардамон, мускатний горіх: 5 г. Як приготувати Варенуха напій із сухофруктів Готуємо так: 1....
Зображено: 11 - 20 з 25
<< 1 | 2 | 3 >>