Архів статей

Гороховий суп

14.01.2015 16:23
Інгредієнти для приготування: Гороховий суп яловичина - 600 г, горох - 1 склянка, морква - 1 шт., цибуля - 1 шт., спеції, цибуля зелена, сіль і перець - за смаком. Для грінок: хліб з висівками - 2-3 великих скибки, олія рослинна - 1 ч. ложка, пряні трави - за...

Голубці з картоплею і гречкою

14.01.2015 16:22
Інгредієнти для приготування: Голубці з картоплею і гречкою капуста: 1 шт. картопля: 2 кг гречка: 250 г цибуля: 3-4 шт. часник: 3-4 зубці олія: 3-4 ст. ложки лавровий лист: 1-2 шт. грибний бульйон або вода: 1,5-2 л чорний мелений перець та сіль: за...

Вареники з капустою

14.01.2015 16:21
Інгредієнти для приготування: Вареники з капустою капуста: 500 г морква: 150 г цибуля: 2 шт. борошно: 350 г вода: 150 мл оливкова олія: 50 мл соняшникова олія: 30 мл чорний мелений перець та сіль: за смаком Як приготувати Вареники з капустою Готуємо...

Рулет із сала «По-українськи»

14.01.2015 16:19
Інгредієнти для приготування: Рулет із сала «По-українськи» свіже сало - 800 г, телятина - 100 г, морква - 1 шт., часник - 2 зубці, сіль - 20 г, суміш перців - 5 г, сухий кріп - 5 г, лавровий лист - 2 шт., чорний перець горошком - 5 шт., духмяний перець - 3...

Запечена свинина з гірчичною скоринкою

14.01.2015 16:16
Інгредієнти для приготування: Запечена свинина з гірчичною скоринкою свиняча корейка на ребрі - 1,5 кг, базилік - 0,2 пучка, зелень петрушки - 0,2 пучка, часник - 2 зубці, гірчиця - 2 ст. ложки, гірчиця в насінні (чорна) - 1 г, гірчиця в насінні (біла) - 1 г, коріандр...

Закусочні пиріжки з грибами

14.01.2015 16:15
Інгредієнти для приготування: Закусочні пиріжки з грибами листкове тісто (заморожене) - 250 г, консервовані шампіньйони - 1 банка (400 г), цибуля - 1 шт., яйце - 1 шт., рослинна олія - для смаження, сіль і чорний мелений перець - за смаком. Як приготувати Закусочні...

Пісні голубці з грибами в мультиварці

14.01.2015 16:12
Інгредієнти для приготування: Пісні голубці з грибами в мультиварці гриби (сушені) - жменя, перлова крупа - 100 г, капустяне листя - 8-10 шт., морква - 2 шт., цибуля - 3 шт., грибний бульйон - 150 мл, рослинна олія - для смаження, сіль і чорний мелений перець - за...

Пісний салат з квашеної капусти і буряка

14.01.2015 16:10
Інгредієнти для приготування: Пісний салат з квашеної капусти і буряка квашена капуста - 500-600 г, буряк (варений або запечений) - 2-3 шт., цибуля - 1 шт., морква - 1-2 шт., зелень, сіль, чорний мелений перець - за смаком, рослинна олія - для заправки. конопляна олія ТМ "ECO OLIO"...

Пісний борщ з чорносливом

14.01.2015 16:09
Інгредієнти для приготування: Пісний борщ з чорносливом картопля - 3-4 шт., морква - 1 шт., цибуля - 1 шт., капуста білокачанна - 300 г, томатна паста - за смаком, чорнослив - 7-8 шт., болгарський перець - 1 шт., буряк - 0,5 шт., зелень кропу - кілька...

Капустяні деруни

14.01.2015 16:07
Інгредієнти для приготування: Капустяні деруни свіжа капуста: 1 невелика головка морква: 1 шт. яйце: 2 шт., борошно: 2-3 ст. ложки чорний мелений перець та сіль: за смаком Як приготувати Капустяні деруни Готуємо так: 1. Капусту помити, розрізати на кілька частин...
Зображено: 1 - 10 з 25
1 | 2 | 3 >>