Пісний салат з квашеної капусти і буряка

14.01.2015 16:10

Інгредієнти для приготування: Пісний салат з квашеної капусти і буряка

  • квашена капуста - 500-600 г,
  • буряк (варений або запечений) - 2-3 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1-2 шт.,
  • зелень, сіль, чорний мелений перець - за смаком,
  • рослинна олія - для заправки.
  • конопляна олія ТМ "ECO OLIO" - за смаком.

Як приготувати Пісний салат з квашеної капусти і буряка

  1. Буряк натріть на крупній тертці. Моркву натріть на крупній тертці, посоліть і помніть руками. Цибулю дрібно поріжте.

  2. У капусту додайте цибулю та моркву, перемішайте. Потім додайте буряк і подрібнену зелень. Посоліть, поперчіть і заправте рослинною олією та конопляною олією.

На замітку!

Квашена капуста містить у собі вітамін В6, який регулює білковий обмін і кровотворний процес в організмі.