Пісні голубці з грибами в мультиварці

14.01.2015 16:12

Інгредієнти для приготування: Пісні голубці з грибами в мультиварці

  • гриби (сушені) - жменя,
  • перлова крупа - 100 г,
  • капустяне листя - 8-10 шт.,
  • морква - 2 шт.,
  • цибуля - 3 шт.,
  • грибний бульйон - 150 мл,
  • рослинна олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • зелень кропу - для прикраси,
  • кетчуп - для подачі.

Як приготувати Пісні голубці з грибами в мультиварці

  1. Сухі гриби промийте, залийте водою і вимочіть. Відваріть і залиште в бульйоні на ніч.

  2. Промийте і замочіть на ніч перлову крупу.

  3. З грибів злийте бульйон в окрему миску (він нам ще знадобиться). Гриби дрібно нашаткуйте.

  4. Цибулю очистіть і подрібніть. Одну моркву очистіть і дрібнопорыжте. Разом з грибами викладіть в мультиварку, додайте пару ложок рослинної олії.

  5. Перлову крупу відваріть в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Перловку додайте до грибів, посоліть, поперчіть і включіть режим «випічка» на 20 хвилин.

  6. Листки капусти відваріть в підсоленій воді.

  7. Приготовлену начинку загорніть в капустяне листя.

  8. На великій тертці потріть одну моркву. Одну цибулину поріжте півкільцями.

  9. Голубці викладіть в мультиварку, посипте морквою та цибулею. Влийте грибний бульйон, встановіть режим «тушкування» і готуйте 1 годину. Готову страву прикрасьте зеленню кропу і подавайте з кетчупом.