Закусочні пиріжки з грибами
Інгредієнти для приготування: Закусочні пиріжки з грибами
- листкове тісто (заморожене) - 250 г,
- консервовані шампіньйони - 1 банка (400 г),
- цибуля - 1 шт.,
- яйце - 1 шт.,
- рослинна олія - для смаження,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Закусочні пиріжки з грибами
-
Тісто розморозьте, розкачайте на посипаній борошном поверхні товщиною 2 мм, виріжте кружечки діаметром 8 см.
-
Цибулю дрібно нашаткуйте і обсмажте разом з грибами на рослинній олії до золотистого кольору, приправте сіллю і перцем за смаком. Дайте охолонути і подрібніть за допомогою блендера.
-
Сформуйте пиріжки. Покладіть на деко папір для випічки, зверху викладіть пиріжки на відстані 2 см один від одного, змастіть збитим яйцем і випікайте 12-15 хвилин при температурі 200 °C.
-
Подавати закусочні пиріжки з грибами можна з соусом, приготованим зі сметани, подрібненої зелені і часнику.