Цибульники з картоплею

14.01.2015 16:01

Інгредієнти для приготування: Цибульники з картоплею

  • цибуля: 4 шт.
  • картопля: 3 шт.
  • яйця: 3 шт.
  • манна крупа: 2 ст. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Цибульники з картоплею

Готуємо так:

1. Цибулю нарізати кубиками, обшпарити окропом, відцідити і просушити. Цілі яйця збити. Картоплю натерти на дрібній терці, додати манну крупу, цибулю, яйця, посолити і поперчити за смаком.

3. Смажити цибульники на олії з двох сторін до золотистого кольору. Подавати гарячими зі сметаною, майонезом або будь-яким соусом за смаком.