Пісний салат з квашеної капусти і буряка
14.01.2015 16:10
Інгредієнти для приготування: Пісний салат з квашеної капусти і буряка
- квашена капуста - 500-600 г,
- буряк (варений або запечений) - 2-3 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- морква - 1-2 шт.,
- зелень, сіль, чорний мелений перець - за смаком,
- рослинна олія - для заправки.
- конопляна олія ТМ "ECO OLIO" - за смаком.
Як приготувати Пісний салат з квашеної капусти і буряка
-
Буряк натріть на крупній тертці. Моркву натріть на крупній тертці, посоліть і помніть руками. Цибулю дрібно поріжте.
-
У капусту додайте цибулю та моркву, перемішайте. Потім додайте буряк і подрібнену зелень. Посоліть, поперчіть і заправте рослинною олією та конопляною олією.
На замітку!
Квашена капуста містить у собі вітамін В6, який регулює білковий обмін і кровотворний процес в організмі.