Пісні голубці з грибами в мультиварці
Інгредієнти для приготування: Пісні голубці з грибами в мультиварці
- гриби (сушені) - жменя,
- перлова крупа - 100 г,
- капустяне листя - 8-10 шт.,
- морква - 2 шт.,
- цибуля - 3 шт.,
- грибний бульйон - 150 мл,
- рослинна олія - для смаження,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- зелень кропу - для прикраси,
- кетчуп - для подачі.
Як приготувати Пісні голубці з грибами в мультиварці
-
Сухі гриби промийте, залийте водою і вимочіть. Відваріть і залиште в бульйоні на ніч.
-
Промийте і замочіть на ніч перлову крупу.
-
З грибів злийте бульйон в окрему миску (він нам ще знадобиться). Гриби дрібно нашаткуйте.
-
Цибулю очистіть і подрібніть. Одну моркву очистіть і дрібнопорыжте. Разом з грибами викладіть в мультиварку, додайте пару ложок рослинної олії.
-
Перлову крупу відваріть в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Перловку додайте до грибів, посоліть, поперчіть і включіть режим «випічка» на 20 хвилин.
-
Листки капусти відваріть в підсоленій воді.
-
Приготовлену начинку загорніть в капустяне листя.
-
На великій тертці потріть одну моркву. Одну цибулину поріжте півкільцями.
-
Голубці викладіть в мультиварку, посипте морквою та цибулею. Влийте грибний бульйон, встановіть режим «тушкування» і готуйте 1 годину. Готову страву прикрасьте зеленню кропу і подавайте з кетчупом.