М’ясний хлібець із зеленим горошком
14.01.2015 16:04
Інгредієнти для приготування: М’ясний хлібець із зеленим горошком
- м'ясний фарш - 500 г,
- яйця - 2 шт.,
- часник - 2 зубці,
- сушений базилік - 0,5 ч. ложки,
- сушений чебрець - 0,5 ч. ложки,
- сушений орегано - 0,5 ч. ложки,
- зелений горошок (заморожений) - 200 г,
- сіль і мелений перець - за смаком.
Як приготувати М’ясний хлібець із зеленим горошком
-
У фарш додайте яйця, часник, спеції, сіль, перець, вимісіть.
-
Додайте горошок, перемішайте.
-
У прямокутну форму викладіть фарш і запікайте при температурі 220 °C 30-40 хвилин.
Готовність страви легко перевірити, проткнувши хлібець ножем – якщо сік виділяється прозорий, значить страва готова, якщо рожевий – ще не пропеклася.