М’ясний хлібець із зеленим горошком

14.01.2015 16:04

Інгредієнти для приготування: М’ясний хлібець із зеленим горошком

  • м'ясний фарш - 500 г,
  • яйця - 2 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • сушений базилік - 0,5 ч. ложки,
  • сушений чебрець - 0,5 ч. ложки,
  • сушений орегано - 0,5 ч. ложки,
  • зелений горошок (заморожений) - 200 г,
  • сіль і мелений перець - за смаком.

Як приготувати М’ясний хлібець із зеленим горошком

  1. У фарш додайте яйця, часник, спеції, сіль, перець, вимісіть.

  2. Додайте горошок, перемішайте.

  3. У прямокутну форму викладіть фарш і запікайте при температурі 220 °C 30-40 хвилин.

 Готовність страви легко перевірити, проткнувши хлібець ножем – якщо сік виділяється прозорий, значить страва готова, якщо рожевий – ще не пропеклася.