Крученики

14.01.2015 15:53

Інгредієнти для приготування: Крученики

  • вирізка свиняча: 500 г.
  • варена ковбаса: 100 г.
  • бекон: 100 г.
  • твердий сир: 200 г.
  • цибуля: 1-2 шт.
  • майонез: 100 г.
  • часник: 1 головка
  • олія: 4 ст. ложки
  • сіль і перець за смаком. 300 г.

Як приготувати Крученики

Готуємо так:

1. Свинину нарізати шматками товщиною 1 см. Кожен шматок відбити з обидвох боків, посолити, поперчити.

2. Дрібно порізати цибулю і обсмажити на олії, посолити, поперчити.

3. Бекон, ковбасу і сир нарізати тоненькими шматочками.

4. На кожен шматочок свинини викласти по 1 чайній ложці смаженої цибулі, шматочку вареної ковбаси, сиру та бекона. Згорнути м’ясо рулетиками і скріпити їх зубочистками.

5. Змастити рулетки зверху майонезом і викласти на змащене олією деко. Запікатив духовці 30-40 хвилин при температурі 180 С.