Котлети з кабачків і капусти

14.01.2015 16:00

Інгредієнти для приготування: Котлети з кабачків і капусти

  • капуста (білокачанна) - 1 шт.,
  • кабачок - 1 шт.,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • цибуля - 4 шт.,
  • олія - для смаження,
  • борошно - 3 ст. ложки,
  • манна крупа - 3 ст. ложки,
  • яйця - 3 шт.

Як приготувати Котлети з кабачків і капусти

  1. Капусту тонко наріжте, проваріть в невеликій кількості води до напівготовності і просушіть в друшляку.

  2. Очищений кабачок натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 15 хвилин. Потім відіжміть сік.

  3. Подрібнену цибулю обсмажте на олії, змішайте з капустою і кабачком. Додайте борошно, манку, яйця, посоліть і поперчіть, перемішайте.

  4. Смажте котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.