Котлети з кабачків і капусти
14.01.2015 16:00
Інгредієнти для приготування: Котлети з кабачків і капусти
- капуста (білокачанна) - 1 шт.,
- кабачок - 1 шт.,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- цибуля - 4 шт.,
- олія - для смаження,
- борошно - 3 ст. ложки,
- манна крупа - 3 ст. ложки,
- яйця - 3 шт.
Як приготувати Котлети з кабачків і капусти
-
Капусту тонко наріжте, проваріть в невеликій кількості води до напівготовності і просушіть в друшляку.
-
Очищений кабачок натріть на крупній тертці, посоліть і залиште на 15 хвилин. Потім відіжміть сік.
-
Подрібнену цибулю обсмажте на олії, змішайте з капустою і кабачком. Додайте борошно, манку, яйця, посоліть і поперчіть, перемішайте.
-
Смажте котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.